muszakinet.hu
muszakinet.hu
  • Kategóriák
    • Akciók 
    • HÁZTARTÁSI KISGÉPEK 
    • HÁZTARTÁSI NAGYGÉPEK 
    • PÁRAELSZÍVÓK 
    • HŰTÉSTECHNIKA 
    • MOSOGATÓK ÉS CSAPTELEPEK 
    • VÍZKEZELÉS 
    • ELEKTROMOS VÍZMELEGÍTŐK 
    • HANGTECHNIKA 
    • HULLADÉKGYŰJTŐ RENDSZEREK 
    • LÉGTECHNIKA, SZELLŐZTETÉS 
    • MÉRÉS, SZERSZÁM, FORRASZTÁS 
    • KANDALLÓK 
    • FŰTÉSTECHNIKA 
    • KERT 
    • LAKÁSKIEGÉSZÍTŐ 
  • Ajánlatkérés
  • Kiterjesztett garancia
  • Szervíz
FERRARA - SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
FERRARA - SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
819 900 Ft
  1. Beépíthető hűtőszekrények
  1. HÁZTARTÁSI NAGYGÉPEK
  2. BEÉÍPTHETŐ KÉSZÜLÉKEK
  3. Beépíthető hűtőszekrények

FERRARA - SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes

Cikkszám:
SN-125
FERRARA - SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
FERRARA - SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
FERRARA - SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
FERRARA - SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
1
00
FERRARA - SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
FERRARA - SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
FERRARA - SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
Rendelhető
FERRARA - SN-125 Húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
Gyártó:
Ferrara
Garancia:
6 év (3 év alap garancia + 3 év regisztráció esetén)
Használati útmutató:
Letöltés
További adatok
819 900 Ft
  • Részletek
  • Adatok
  • Vélemények
Részletek

A húsérlelés megkerülhetetlen lépés, hogy a marhahús igazi steakké válhasson. Az érlelési folyamat szárazon, illetve nedvesen is végbemehet. A természetes húsíz kedvelői a nedvesen érlelt steaket részesítik előnyben, de a húsimádók egy része az intenzívebb, szárazon érlelt húsokat kedvelik.

nedves érlelés (wet-aging)
A száraz érleléssel ellentétben egy egészen új technikáról van szó. A nedves érlelés során a marhahús speciális, vákuumzárású csomagolásba kerül. A fagypont körüli hőmérsékleten való tároláskor természetes enzimek gondoskodnak róla, hogy a hús omlósabbá és ízletesebbé váljon. A nedves érlelés mindössze pár napig tart, emiatt jóval olcsóbb eljárás, mint a száraz érlelés. A rövid ideig tartó érlelés alatt a hús nem veszít annyi vizet, ezért jóval nedvdúsabb marad.

száraz érlelés (dry-aging)
Egy ősi, tradicionális húsérlelési technikáról van szó, amit napjainkban nagyobb körültekintéssel végeznek, mint hajdanán. A száraz érlelésnél a húst általában felfüggesztve, csomagolás nélkül, hidegben, 1-3 Celsius fokon, rendkívül magas, 75-85 %-os páratartalom mellett érlelik. Meg kell jegyezni, hogy ez egy kifejezetten drága húsérlelési technika. A majd egyhónapos (esetenként többhónapos) érlelési idő alatt megszakítás nélkül biztosítani kell a megfelelő hőmérsékletet és páratartalmat, továbbá az eljárás során bekövetkező akár 25%-os tömegcsökkenést is bele kell kalkulálnunk az árba. Ezért is számít nálunk még kifejezett ritkaságnak. Azonban a húsérlelő hűtőszekrényeknek köszönhetően ez az arány jelentősen javulhat. Ezekben a készülékekben a súlycsökkenés akár 8%-ra is lecsökkenhet.

ajánlott érlelési időtartam:
bélszín: 1 hét
vékonykolbász: 2 hét
sonka: 3 hét
rostélyos, hátszín, T-bon steak, vastagkolbász: 1 hónap
szalámi: 2-3 hónap

 

Európa egyik legkedveltebb üveges, üvegajtós vendéglátó ipari, nagykonyhai hús- és sajtérlelő hűtővitrinje.

A FERRARA SN-125 stílusos megjelenésével tökéletes választás mindenkinek, aki a húsérlelés folyamatát végig szeretné követni, hobbi vagy profi szinten egyaránt. A kiváló minőségű és hatékony szárazérlelési folyamatnak köszönhetően a húsok és delikátok könnyedén kifinomulnak. A száraz érlelés a húsok finomításának egyik legrégebbi és legjobban bevált módszere. A FERRARA SN-125 húsérlelős hűtőszekrénye nemcsak steakek, hanem szalámi, sonka vagy száraz érlelésű sertéshús kezelésére is használható. A készülékben egyszerre 20 kg hús fér el polconként. A modern elvárásoknak megfelelő kialakítása miatt nagyszerű kiegészítő lehet éttermekbe, hentesboltokba vagy akár a konyhába is. A profi dizájn, az üvegajtó, és a benne érlelt delikátok elismerő pillantásokat váltanak majd ki a látogatókból. Ezenkívül a kapcsolható fehér LED-igazán étvágygerjesztővé varázsolja a látványt.

 

Az érintőképernyős kezelőpanelnek köszönhetően minden beállítás könnyen elvégezhető, és a szabályozható hőmérsékleten, páratartalommal és ventillációval az érési folyamat néhány héten belül automatikusan lezajlik a készülékben. A beépített UVC-rendszer biztosítja a belső antibakteriális tisztaságot, garantálva, hogy semmi sem károsítja az értékes húsdarabokat.

 

Egyedi tulajdonságok:

  • Vendéglátóipari felhasználásra
  • Térfogat: 125L
  • Súly: 58kg
  • Polcok száma: 3
  • Kapacitás: 30 kg
  • Teljesítmény: 140 W
  • Kampók száma: 2
  • Teherbírás/polc: 20KG
  • Hőtartomány: 2-14 °C
  • Páratartalom-szabályozás: 50-85%
  • Nettó súly: 58 kg
  • Bruttó súly: 63 kg

 

Külső méret:

    • Szélesség: 595 mm
    • Mélység: 588 mm
    • Magasság: 825 mm

 

Sótégla és sótartó tálca (külön rendelhető tartozékok)
A száraz érlelés során az érlelőszekrényben lévő sótégla részecskéi természetes úton vonják ki a húsból a nedvességet. A száraz környezet fenntartja, elősegíti a kívánt kémiai reakciók végbemenését a húsban. Ez magában foglalja a fehérjerostok denaturálását, ami megpuhítja a húst, hogy fokozott zamatosságot biztosítson. A sótégla használata az érlelőkamrában természetes antimikrobiális környezetet teremt, amely megakadályozza a káros baktériumok elszaporodását, és lehetővé teszi a hús hosszabb érlelését.

A sótartó tálcába egyszerre 3 db sótégla helyezhető.


A só használatának legnagyobb előnye, hogy teljesen átalakítja a hús ízprofilját, igazán különleges ízvilágú végeredményt lehetővé téve.

Adatok
Súly:
63
Vezérlés:
Érintővezérlés
Szélesség:
60
Világítás:
LED
EAN:
2302040000001
Jelleg:
Húsérlelő
Méretrajz:
Megnéz
Tömeg:
63 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
BGB Technik Kft.
  • 2314 Halásztelek, Gárdonyi Géza utca 25.
  • +36204196995
  • info@muszakinet.hu

Iratkozz fel Hírlevelünkre!

Ne maradj le kedvezményeinkről, akcióinkról és hasznos tippeinkről!

Csatlakozz most, és értesülj elsőként mindenről!

Feliratkozás
Webáruház készítés
Árukereső.hu Árukereső.hu
olcsobbat.hu
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  • Akciók 
  • HÁZTARTÁSI KISGÉPEK 
  • HÁZTARTÁSI NAGYGÉPEK 
  • PÁRAELSZÍVÓK 
  • HŰTÉSTECHNIKA 
  • MOSOGATÓK ÉS CSAPTELEPEK 
  • VÍZKEZELÉS 
  • ELEKTROMOS VÍZMELEGÍTŐK 
  • HANGTECHNIKA 
  • HULLADÉKGYŰJTŐ RENDSZEREK 
  • LÉGTECHNIKA, SZELLŐZTETÉS 
  • MÉRÉS, SZERSZÁM, FORRASZTÁS 
  • KANDALLÓK 
  • FŰTÉSTECHNIKA 
  • KERT 
  • LAKÁSKIEGÉSZÍTŐ 
  • Ajánlatkérés
  • Kiterjesztett garancia
  • Szervíz
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.